Blogger Pro Mahathir Pembohong, Paling Tidak Bertanggungjawab


Tulisan asal oleh:
Lim Sian See, Facebook Lim Sian See, 2 Mei 2018

Saya telah banyak kali membuktikan bahawa blogger Mahathir OutSyed the Box adalah blogger pembohong yang paling tidak bertanggungjawab di Malaysia.

Beliau adalah satu-satunya blogger yang memadamkan catatannya dalam masa satu atau dua hari kerana beliau tidak berani bertanggungjawab terhadap apa yang beliau tulis.

Beliau membuat itu sekali lagi dengan catatan terbarunya yang mendakwa bahawa salah satu program MB Johor Khaled Nordin di Pasir Gudang hanya dihadiri oleh beberapa orang sahaja. OutSyed berkata hanya terdapat kira-kira 21 orang dalam gambar ini dan kira-kira 200 kerusi kosong – dan terus mengejek bahawa rakyat tidak akan datang.

Realitinya ialah gambar yang disiarkan oleh OutSyed adalah sebelum acara itu dimulakan dan bahawa program itu mempunyai kehadiran penuh. Malah terdapat juga orang yang berdiri di belakang kerana kekurangan kerusi.

Menyiarkan gambar hadirin sebelum acara itu sebenarnya bermula dan mendakwa bahawa tiada sokongan untuk orang itu adalah taktik kegemaran OutSyed the Box dan pembangkang.

Mereka telah melakukannya berkali-kali. Mereka tidak akan berhenti.

Mereka adalah penipu yang hina dan manipulatif.

Pelik bagaimana OutSyed tidak pernah ditangkap kerana terus menyiarkan berita palsu.

http://syedsoutsidethebox.blogspot.my/2018/05/all-dressed-up-and-no-one-came-to-party.html?m=1Link asal artikel:
https://www.facebook.com/lim.siansee

No comments:

AddThis

| Copyright © 2013 KedahNews.com