Beyonce Kongsi Wajah Anak Kembar


PENYANYI terkenal Beyonce akhirnya memuat naik gambar anak kembarnya iaitu Sir Carter dan Rumi di Instagram pada Jumaat lalu.

Seperti kebiasaan Beyonce memilih cara paling unik untuk memperkenalkan anak-anaknya dan ia segera mendapat pujian peminat.

Diselubungi dengan kain dengan corak flora lengkap dengan selendang di kepala, Beyonce memangku anak-anaknya untuk diperkenalkan kepada dunia.

Seperti kebiasaan Beyonce memilih cara paling unik untuk memperkenalkan mereka dan ia segera mendapat perhatian peminatnya.

Sehingga kini, gambar tersebut sudah pun mendapat sembilan juta tanda suka berserta ucapan tahniah daripada pengikutnya di Instagram.

Beyonce dalam entri itu memberitahu anaknya kini genap berusia sebulan dan ia bermakna pasangan kembar itu dilahirkan pada 16 Jun lalu.

Sebelum ini Beyonce dan suaminya, Jay-Z berahsia mengenai kelahiran anak mereka selain jantina mereka sehingga menjadi tanda tanya peminat.

Semenatara itu, ibu Beyonce, Tina Lawson pula mengesahkan anaknya itu melahirkan sepasang kembar lelaki dan perempuan.

Malah Tina turut memberitahu dia lega Beyonce akhirnya mendedahkan mengenai anak kembarnya itu kepada umum.

Dalam perkembangan sama, peminat turut memuji bentuk badan Beyonce yang kelihatan menarik walaupun baharu sahaja melahirkan cahaya mata.

Pasangan itu turut mempunyai anak perempuan iaitu Blue Ivy Carter yang kini berusia lima tahun.

Sumber: Mstar Online

No comments:

AddThis

| Copyright © 2013 KedahNews.com