"Kami Masih Berkawan Seperti Biasa" - Uqasha Senrose


AKTRES cantik Uqasha Senrose pernah digosipkan bercinta dengan seorang kerabat diraja tidak lama dahulu dan sepanjang itu, dia tidak pernah mengesah atau menafikan wujudnya hubungan istimewa antara mereka.

Lebih selesa membiarkan orang berteka-teki tentang status hubungannya, Uqasha memilih untuk tidak memberi sebarang komen tentang kisah peribadinya.

Tetapi baru-baru ini, khabarnya Uqasha dan kerabat yang dikatakan bernama Tengku Bakar itu sudahpun putus cinta. Betul ke?

“Kami masih berkawan seperti biasa dan saya tidak pernah mengeluarkan kenyataan tentang status hubungan itu. Soal putus cinta saya tidak mahu komen kerana masih hubungi dia seperti biasa.

“Jika boleh, saya tidak mahu bercakap tentang kisah peribadi lebih baik fokus pada kerjaya sahaja,” jelasnya mengenai dakwaan hubungan cinta bersama jejaka kerabat telah putus.


Sebelum ini, hubungan mereka mula dihidu apabila sering memuat naik gambar mesra bersama di Instagram masing-masing.

Sehinggakan ramai mendakwa mereka sedang dilamun cinta, namun sehingga sekarang Uqasha tidak pernah bercerita lanjut mengenainya.

Mustahil wanita sejelita Uqasha tidak bertemu lagi dengan pengganti setelah pertunangannya dahulu dengan aktor Pekin Ibrahim terputus beberapa tahun lalu, kan?

Apatah lagi kini nama Uqasha sudah meletup-letup oleh kerana wataknya dalam drama Hero Seorang Cinderella, mesti dia makin jadi rebutan. – Kedahnews.com

No comments:

AddThis

| Copyright © 2013 KedahNews.com