Terkini: 27 Keping Gambar Tragedi #MH17, Passport Identiti Warga Malaysia


Berikut disiarkan sebanyak 27 keping gambar tragedi pesawat Boeing 777 MH17 milik Malaysia Airlines yang dilaporkan terhempas di sekitar wilayah Donetsk, Ukraine.

Difahamkan pesawat berkenaan membawa seramai 280 orang penumpang dan 15 orang kru pesawat yang dikhuatiri terbunuh dalam insiden mengejutkan dunia itu.

Pihak berkuasa Ukraine tidak menolak kejadian tersebut adalah angkara puak pemisah Ukraine yang sebelum ini pernah menembak jatuh beberapa pesawat milik angkatan tentera negara itu pada 14 dan 11 Julai, baru-baru ini.

Berikut adalah gambar-gambar yang dipetik dari sumber media Ukraine, Life News.


2 comments:

  1. ....Mereka nak tembakkapal terbang Vlademir Putin...kenapa pro russi nak bunuh Putin pula...? Kena ingat agenda Yahudi dan Zionis...pada bulan lalu Putin ada mengarahkan supaya Georhe Soros di tangkap dan dynasti Ruthchild dihapuskan...sebelum Putin berkuasa Russia berhutang 16 billion dengan IMF...setelah Putin berkuasa hutang IMF itu sudah dilangsaikan sepenuhnya...Putin tahu IMF dan soros adalah dalang disebalik peristiwa itu...sekarang usaha menangkap George Soros dan menghapuskan Ruthchild masih berjalan...soros rakan yahudi anwar Ibrahim diancam oleh Putin...

    ReplyDelete

AddThis

| Copyright © 2013 KedahNews.com